Loading
Min Konto

Vi har tilpasset innholdet på vår nettside til ulike faser av det å ha / få en stomi. Klikk på en av boksene under for å få tilgang til den informasjonen.

Før stomioperasjon

Nyoperert og tiden etter

Å leve med stomi

Vi kan tilby deg med stomi

Personlig oppfølging og veiledning

Personlig veiledning og oppfølging

 

Vi har 3 stomisykepleiere og over 40 andre sykepleiere med god kompetanse på stomi. Vi gir råd om hvordan unngå komplikasjoner og veiledning i riktig bruk av utstyr. Vi samarbeider med stomisykepleiere på sykehus og poliklinikk så å komme til oss er et trygt valg.

Levering hjem på døren og stort lager

Hjemlevering og stort lager

 

Vi leverer alt stomiutstyr på HELFO-listen. Hos oss kan du få levert varene hjem på døren, du kan hente de på et utleveringssted eller du kan hente på apoteket. Vi har Norges største lagerførte sortiment av stomiutstyr som gir ekstra rask levering til deg. Det vi ikke har på lager, skaffer vi til deg.

Vi er både apotek og bandasjist

Apotek og bandasjist

 

Boots HomeCare er både apotek og bandasjist. Du kan derfor få legemidler og andre apotekvarer levert sammen med ditt stomiutstyr. Du slipper å reise en ekstra tur til apoteket, stå i kø og risikere at apoteket er utsolgt for det legemidelet du skal ha. Boots har Norges største lager av legemidler.

Enkel bestilling

Enkel bestilling

 

Vår spesialdesignet bestillingsløsning er helt unik.  Sammen med vår sykepleier skreddersys din personlige bestillingsprofil med tilgang til alle produkter du ønsker. Du kan alltid bestille alle andre varer i tillegg. Vi legger også til legemidler og andre apotekvarer etter ønske slik at du kan få levert alt sammen i en og samme leveranse.

 Utvalgte stomiprodukter

We can't find any blog posts here.