Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Update cookies preferences
Loading
Min Konto

Dette er siden for deg som er stomi og kontinenssykepleier eller jobber med stomi. 

 

Stomi- og kontinenssykepleiere har en viktig oppgave i helsevesenet. Som det står i Norsk faglig anbefaling for oppfølging av stomiopererte:

"Å leve med stomi, uansett type eller årsak til anleggelse, er en utfordrende situasjon som kan få konsekvenser for fysisk og psykisk velvære, relasjoner til andre, jobb, fritid, samliv og generell livskvalitet. Pasientgruppen trenger derfor spesiell oppfølging i rehabiliteringstiden etter anleggelsen av stomi."

 

Vi i Boots HomeCare vil gi stomi- og kontinenssykepleier og andre som jobber med stomi tilgang til informasjonsmateriell, innsikt i hva vi gjør ute hos pasientene og informasjon om oss.  

Vi tilbyr deg som jobber med stomi

 

Informasjonsmateriell

 

Alt vårt materiell er i PDF og kan lastes ned og skrives ut.

 

Finn din kontaktperson

 

Har du en pasient du ønsker at vi skal følge opp, eller vil du ha mer informasjon om oss? 

 

Apotek og bandasjist

 

Dine pasienter kan få legemidler og apotekvarer levert sammen med stomiutstyret.

 

Webinarer

 

Lær noe nytt, frisk opp kunnskapen eller få inspirasjon. 

 

Kompetanseheving på stomi

 

Les mer om vårt kompetansehevingsprogram for kommunehelsetjenesten.

  

 

Følg oss på Facebook!

 

På vår facebookside finner du nyheter, informasjon, inspirasjon og konkurranser!

 

 

Se inn i vårt stomiunivers hvor vi har tilpasset innholdet til ulike faser av det å ha / få en stomi.

Før operasjon

Nyoperert og tiden etter

Å leve med stomi

Vi kan tilby dine stomipasienter

Personlig oppfølging

Vi har 3 stomisykepleiere og over 40 andre sykepleiere med god kompetanse på stomi. Vi gir råd om hvordan unngå komplikasjoner og veiledning i riktig bruk av utstyr. Vi har distriktsansvarlige sykepleiere i store deler av landet.  

Enkel bestilling

Boots HomeCare har en unik bestillingsløsning for privatpersoner. Sammen med våre sykepleiere skreddersys en personlig bestillingsprofil. Løsningen er laget slik at vi kan fange opp feilbruk og overforbruk av stomiutstyr. 

Fast levering

Etter å ha funnet stomiutstyret som pasienten trives med tilbyr vi fast levering slik at man slipper å huske på å bestille varer og unngår å gå tom. Det er ingen bindingstid og mulighet for å endre på bestillingene.

Stomiklubben

Stomiklubben er åpen for alle som har stomi, man trenger ikke å handle hos Boots, den er produkt- og leverandørnøytral og det koster ingenting. Stomiklubbens facebookgruppe er laget for å kunne gi gode faglige råd og anbefalinger i tillegg til et sosialt fellesskap.

Min Stomibok

Stomiboken vår er utviklet sammen med stomisykepleiere og skal gi pasientene et samlet sted for informasjon. Pasientene som handler stomiutstyret sitt hos oss får denne tilsendt ved første levering sammen med varene sine. 

Levering hjem på døren og stort lager

Vi leverer alt stomiutstyr på HELFO-listen. Vi leverer varene hjem på døren, til utleveringssted eller pasienten kan hente på apoteket. Vi har Norges største lagerførte sortiment av stomiutstyr som gir ekstra rask levering. Det vi ikke har på lager, skaffer vi.