Min Konto

Om HomeCare

Boots HomeCare - Apotek + Bandasjist - Kompetanse og omsorg rett hjem!

HomeCare er bandasjisten til Boots Apotek. Hos oss får du både medisinsk forbruksmateriell, medisiner og andre apotekvarer. Vi er spesialister på produkter innen blant annet stomi, inkontinens, kateter, ernæring og sårbehandling. Vi tilbyr personlig oppfølging og levering hjem på døren.

 

Hos oss jobber det 40 sykepleiere, hvorav flere har spesialkompetanse innen stomi, sår, ernæring og urologi.

 

HomeCare har base på 16 av landets Boots apotek, men du kan få rådgivning og hjemlevering over hele Norge. Vår oppgave er å skape trygghet for deg som kunde og gi deg hjelp og støtte på veien mot en problemfri hverdag.

 

Bestilling av nytt utstyr

Vi anbefaler at du bestiller ny leveranse i god tid før du går tom for utstyr. Du kan bestille varer for inntil tre måneder om gangen. Hos Boots HomeCare har du flere muligheter for bestilling av utstyr slik at det skal være så enkelt som mulig for deg.

 

  • Bestille på nett - Opprett en bruker her på nettsiden for å få tilgang til vår digitale bestillingsløsning. Du får din personlige bestillingsliste som gjør det svært enkelt for deg å bestille de varene du bruker. For å opprette ny bruker klikk her eller kontakt vårt nasjonale kundesenter på telefon 23 37 66 00 eller mail homecare.kundesenter@boots.no 
  • Telefon - du kan ringe inn din bestilling til vårt kundesenter på telefon 23 37 66 00 
  • Bestilling i HomeCare apotek - du kan bestille varer over disk i alle våre 16 HomeCare apotek. 
  • Mail - du kan sende din bestilling på mail direkte til vårt kundesenter.
  • Fast levering - du kan sette opp en fast bestilling som leveres til din adresse etter et avtalt intervall. Du kan velge å bli kontaktet av oss på forhånd, før du mottar din bestilling. Du kan også ta kontakt med oss dersom du ønsker å endre eller stoppe din bestilling. Les mer om fast levering her.

 

Kontaktinformasjon til kundesenteret og våre 16 HomeCare apotek finner du her.

Alle våre 16 HomeCare-apotek har ansatte med sykepleiefaglig kompetanse. De sitter klare for å ta imot bestillingen din. Du kan velge å hente varene dine på apoteket, få de levert hjem på døren eller til et utleveringssted. 

 

Personlig oppfølging

Skulle du oppleve utfordringer når det gjelder utstyr eller bruk av dette kan vi hjelpe deg. Våre sykepleiere har høy kompetanse, både når det gjelder fag og produkt. De kan kontaktes på telefon for råd og veiledning. I enkelte tilfeller kan en sykepleier også komme hjem til deg for veiledning. Sammen kan dere finne den beste løsningen for akkurat deg. Tjenesten er kostnadsfri. Ta kontakt med kundesenter for å komme i dialog med sykepleier i ditt distrikt.

 

Hjemlevering av varer

Hos Boots HomeCare kan du få hjemlevering av varer i hele Norge. Husk at du kan bestille både legemidler og andre apotekvarer sammen med dine blåreseptvarer. Du kan også velge å hente varene dine på et Boots HomeCare apotek eller på et utleveringssted.

Resepter og betaling

For å få utlevert utstyr kreves en resept. Reseptene er vanligvis gyldig i ett år. Det er HELFO som avgjør hvilke produkter som går inn under blåreseptordningen. Produkter du har behov for som ikke dekkes på blå resept må du betale for selv. 

For hver resept betaler man en egenandel for tre måneders forbruk, inntil man når grensen for frikort. Det vil si at om du ikke har egenandelsfritak (for eksempel minstepensjonist) eller har fått frikort, sender vi faktura på egenandelen i starten av hver måned. Merk at du betaler flere egenandeler hvis du har resepter fra forskjellige datoer eller leger. Dersom du har fått frikort i tiden mellom du mottok varene og fakturaen, må du allikevel betale denne fakturaen, da den er tatt med i frikortberegningen. Du får eventuelt automatisk tilbakebetalt det du har betalt for mye fra HELFO.

 

Legemidler

Ønsker du reseptpliktige medisiner levert i samme leveranse er det mulig. Vær oppmerksom på at dette krever at du er hjemme ved varelevering. Du kan også velge å hente varene dine på et utleveringssted, også kalt post i butikk. Skulle du ønske en gjennomgang på apoteket av spesielle typer medisiner er vi behjelpelige med det. Ta kontakt med oss i forhold til hvilke legemidler dette gjelder.

 

Andre apotekvarer

Har du behov for andre varer fra apoteket leverer vi gjerne dette sammen med reseptvarene. Det kan være varer som for eksempel salver, hudpleieartikler og intimprodukter. Spør kundesenteret eller ditt Boots HomeCare apotek om råd.

 

Salg av medisiner på nett

Nettsteder som selger legemidler skal inneholde en lenke til Statens legemiddelverks informasjonsside på Internett om salg av legemidler over Internett, jf. apotekforskriften (§42, andre punkt b) og LUA-forskriften (§10a, andre punkt b).

Legemiddelverket har utarbeidet en side med publikumsinformasjon om netthandel: https://helsenorge.no/legemidler/kjop-av-medisiner-pa-internett.

 

Om Boots Apotek

Boots HomeCare er bandasjistdelen av Boots Apotek. Hos oss får du medisinsk forbruksmateriell, medisiner og andre apotekvarer. Vi er spesialister på produkter innen blant annet stomi, inkontinens, kateter, ernæring og sårbehandling. Vi tilbyr personlig oppfølging og levering hjem på døren. Hos oss jobber det 40 sykepleiere, flere med spesialkompetanse innen stomi, sår, ernæring og urologi. Vi har HomeCare base på 18 av landets Boots apotek, og du kan få rådgivning og hjemlevering over hele Norge. 

 

Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS eier og driver over 150 Boots Apotek i Norge. Vi har kjedekontor på Økern i Oslo og grossisten Alliance Healthcare Norge AS, med administrasjon og lager på Langhus og lager i Tromsø. Boots, som har mer enn 160 års erfaring fra internasjonal apotekdrift, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Les mer om selskapet på www.boots.no.

 

Boots Apotek/Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS og Alliance Healthcare Norge AS er en del av det internasjonale selskapet Cencora. Les mer om Cencora på www.cencora.com.