Min Konto

Om HomeCare

Boots HomeCare - Kompetanse og omsorg rett hjem!

HomeCare er bandasjisten til Boots. Hos oss får du både sykepleieartikler, medisiner og andre apotekvarer. Vi er spesialister på produkter innen stomi, inkontinens, kateter, ernæring, sårbehandling med mer. Vi tilbyr personlig oppfølging og levering hjem på døren.

 

Hos oss jobber det 40 sykepleiere, hvorav flere har spesialkompetanse innen stomi, sår, ernæring og urologi.

 

HomeCare har base på 16 av landets Boots apotek, men du kan få rådgivning og hjemlevering over hele Norge. Vår oppgave er å skape trygghet for deg som kunde og gi deg hjelp og støtte på veien mot en problemfri hverdag.

 

Bestilling av nytt utstyr

Vi anbefaler at du bestiller ny leveranse i god tid før du går tom for utstyr. Du kan bestille varer for inntil tre måneder om gangen. Hos Boots HomeCare har du flere muligheter for bestilling av utstyr slik at det skal være så enkelt som mulig for deg.

 

  • Bestille på nett - Opprett en bruker her på nettsiden for å få tilgang til vår digitale bestillingsløsning. Du får din personlige bestillingsliste som gjør det svært enkelt for deg å bestille de varene du bruker. For å opprette ny bruker klikk her eller kontakt vårt nasjonale kundesenter via telefon, mail eller chat. 
  • Telefon - du kan ringe inn din bestilling til vårt nasjonale kundesenter eller til ett av våre lokale kundesentere.
  • Bestilling i HomeCare apotek - du kan bestille varer over disk i våre 16 HomeCare apotek. 
  • Mail - du kan sende din bestilling via mail direkte til vårt nasjonale kundesenter, eller til ett av våre lokale kundesentere.
  • Fast levering - du kan sette opp en fast bestilling som leveres til din adresse etter et avtalt intervall. Du kan velge å bli kontaktet av oss på forhånd, før du mottar din bestilling. Du kan også ta kontakt med oss dersom du ønsker å endre eller stoppe din bestilling. Les mer om fast levering her.

 

Kontaktinformasjon til nasjonalt kundesenter og våre 16 HomeCare apotek finner du her.

Alle våre 16 HomeCare-apotek har ansatte med sykepleiefaglig kompetanse. De sitter klare for å ta imot bestillingen din. Du kan velge å hente varene dine på apoteket eller få de levert hjem på døren.

 

Personlig oppfølging

Skulle du oppleve utfordringer når det gjelder utstyr eller bruk av dette kan vi hjelpe deg. Våre sykepleiere har høy kompetanse, både når det gjelder fag og produkt. De kan kontaktes på telefon for råd og veiledning. I enkelte tilfeller kan en sykepleier også komme hjem til deg for veiledning. Sammen kan dere finne den beste løsningen for akkurat deg. Tjenesten er kostnadsfri. Ta kontakt med kundesenter for å komme i dialog med sykepleier i ditt distrikt.

 

Hjemlevering av varer

Hos Boots HomeCare kan du få hjemlevering av varer i hele Norge. Dersom din totale ordresum er over 750 kroner er det kostnadsfritt å få varene levert hjem på døren. Ved ordresum under 750 kroner tilkommer det et fraktgebyr på 129.- For små varer som får plass i postkassen er fraktgebyret 49 kroner. Husk at du kan bestille apotekvarer sammen med dine blåreseptvarer og i deler av landet kan vi også sende legemidler sammen med blåreseptvarene dine.

 

Resepter og betaling

For å få utlevert utstyr kreves en resept. Reseptene er vanligvis gyldig i ett år. Det er HELFO som avgjør hvilke produkter som går inn under blåreseptordningen. Produkter du har behov for som ikke dekkes på blå resept må du betale for selv. 

For hver resept betaler man en egenandel for tre måneders forbruk, inntil man når grensen for frikort. Det vil si at om du ikke har egenandelsfritak (for eksempel minstepensjonist) eller har fått frikort, sender vi faktura på egenandelen i starten av hver måned. Merk at du betaler flere egenandeler hvis du har resepter fra forskjellige datoer eller leger. Dersom du har fått frikort i tiden mellom du mottok varene og fakturaen, må du allikevel betale denne fakturaen, da den er tatt med i frikortberegningen. Du får eventuelt automatisk tilbakebetalt det du har betalt for mye fra HELFO.

 

Legemidler

Ønsker du reseptpliktige medisiner levert i samme leveranse er det mulig. Vær oppmerksom på at dette krever at du er hjemme ved varelevering. Skulle du ønske en gjennomgang på apoteket av spesielle typer medisiner er vi også behjelpelige med det. Ta kontakt med oss i forhold til hvilke legemidler dette gjelder.

 

Andre apotekvarer

Har du behov for andre varer fra apoteket leverer vi også gjerne dette sammen med reseptvarene. Det kan være varer som f.eks. salver, hudpleieartikler og intimprodukter. Spør ditt Boots HomeCare apotek om råd.

 

Salg av medisiner på nett

Nettsteder som selger legemidler skal inneholde en lenke til Statens legemiddelverks informasjonsside på Internett om salg av legemidler over Internett, jf. apotekforskriften (§42, andre punkt b) og LUA-forskriften (§10a, andre punkt b).

Legemiddelverket har utarbeidet en side med publikumsinformasjon om netthandel: https://helsenorge.no/legemidler/kjop-av-medisiner-pa-internett

 

Om Boots Norge

Boots Norge har 150 Boots apotek i Norge. Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim.

Boots, som har mer enn 160 års erfaring fra internasjonal apotekdrift, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere besteselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics, Soap & Glory og Soltan. Disse distribueres gjennom Boots apotek i Norge. Boots Norge og Alliance Healthcare Norge er en del av det internasjonale selskapet Walgreens Boots Alliance.

 

Om Walgreens Boots Alliance

Walgreens Boots Alliance (På børs, Nasdaq: WBA) er et ledende globalt selskap innen apotekdrift og grossistvirksomhet.

Selskapet har mer enn 100 års erfaring fra utvikling og produksjon av legemidler og store, anerkjente velværeserier som No7, Botanics og Soltan. På verdensbasis har selskapet tilstedeværelse i mer enn 25 land, sysselsetter over 450,000 mennesker og er den globalt ledende apotekkjeden med mer enn 21 000 utsalg. 

WBA jobber aktivt for at mennesker over hele verden skal få en bedre livskvalitet.


Mer selskapsinformasjon er tilgjengelig på www.walgreensbootsalliance.com

Kart over hvor du finner WBA i hele verdenKart over hvor du finner WBA i hele verden