Loading
Min Konto

Etablert stomibruker

Nå har du hatt stomien en stund. Den har forhåpentligvis blitt en anerkjent del av deg. Du skal nå leve livet med stomien på best mulig måte.

Hva er normalt?

Stomi er det samme som utlagt tarm. Ordet stomi betyr munn eller åpning, og stomien lages ved at tarmen eller en del av denne føres ut gjennom bukveggen og ut på huden, hvor den ytterste delen av tarmen vrenges (slik at det er innsiden på tarmen som vi ser) og sys fast i huden.

Vanligste årsaker til stomi

Noe tekst her

Vanlige spørsmål

 

Bør jeg endre det jeg spiser?

Som 

 

Hvor kjøper jeg stomiutstyr?

Stomiut

 

Må jeg betale for utstyret?

Stomiuts

 

Hvordan bør stomiutstyret oppbevares?

Stomiutstyret.

 

Hva vil det si å ha resepter på stomiutstyr?

Resepten(e) gjelder for 1 år av gangen fra datoen resepten ble skrevet, selv om stomien din er permanent. Det kan være opptil 5 resepter for stomiutstyr, dette ordner sykehuset og fastlegen din med, men de kan ha ulike datoer. Her kan du laste ned en oversikt over de ulike reseptkodene for stomiutstyr og ta med til fastlegen din. 

 

 

 

Det er mange likheter mellom de ulike stomiene, men det er også noen forskjeller. Velg stomitypen du har for å se det som er spesielt for deg

Nyttige artikler for deg som har hatt stomi en stund

Du finner flere artikler nederst på siden

Boots HomeCare kan hjelpe deg i hverdagen

 

Enkel bestilling
Via telefon, mail eller på nett. 16 av våre totalt 160 Boots apotek er spesialisert på blant annet stomiutstyr og har eget kundesenter.

Sykepleiere med høy faglig kompetanse
Vi har 40 sykepleiere spredt over hele landet med spesialkompetanse på blant annet stomi. De kan gi deg personlig oppfølging og veiledning. Vi har også 3 stomisykepleiere.

Fast levering
Du kan selv velge om du ønsker faste leveranser av stomiutstyr. Da vil dine varer bli levert regelmessig, uten at du trenger å bestille for hver gang.

Personlig oppfølging og veiledning
Ønsker du oppfølging og veiledning relatert til stomiutstyr og refusjon, tilbyr våre sykepleiere dette. Vi gir råd om riktig bruk av utstyr. For deg som er ny kunde eller nyoperert kan vi lage en egen oppfølgingsplan i tillegg til den oppfølgingen du eventuelt får på sykehuset.

Hjemlevering av varer
Hos oss kan du få varene levert hjem på døren, til utleveringssted eller hente på apoteket.

Apotek + bandasjist
Boots HomeCare er både apotek og bandasjist. Du kan derfor få legemidler og andre apotekvarer sammen med ditt stomiutstyr

Bredt sortiment
Boots HomeCare kan levere alt av stomiutstyr på refusjonslisten fra HELFO. Vi lagerfører fast et bredt sortiment av stomiprodukter, noe som sikrer deg rask levering etter bestilling.

 

Opprett din profil for bestilling på nett så kan du enkelt handle varene dine når det passer deg!

Artikler om Etablert stomibruker

#Stomihjelpemidler

Brava stomitilbehør

#Stomihjelpemidler
#Brokk
#Trening

Brokkbelte

#Brokk
#Reise
#Dusj_bad

Plateforlenger

#Stomihjelpemidler
#Sår hud

Hudfilm

#Stomihjelpemidler
#Lekkasje
#Sår hud

Tetningsringer

View as Tabell Liste

6 varer

Set Descending Direction