Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Update cookies preferences
Loading
Min Konto

 

Stomiboken er nyttig både for deg som har stomi, skal få stomi, for pårørende og helsepersonell. Det er som navnet tilsier; en bok om stomi. Nyttig informasjon om ulike stomityper, om hjelpemidler og lærerike artikler om stomier.

 

Stomibrosjyre som beskriver kort om hvordan det er å leve med stomi i Norge. Gir en innføring i det å være stomioperert og introduserer deg for Boots HomeCare.

 

Dette er Boots HomeCare sin hovedbrosjyre hvor det står kort om det vi tilbyr, hvem vi er og hva vi gjør. 

 

Brosjyre som beskriver nyttigheten av å ha fast levering om du bruker de samme produktene hele tiden. Da slipper du å bestille, varene kommer etter avtalt intervall. Det er ingen bindingstid og det er fullt mulig å endre på bestillingene.

 

Stomidagboken kan skrives ut og noteres på for å hjelpe deg med nyanlagt stomi å holde oversikt over huden og stomien.

 

Vi er både apotek og bandasjist og denne flyeren beskriver fordelene med å bestille legemidler sammen med ditt stomiutstyr. 

 

Dette er en reseptkodeoversikt som du kan ta med til fastlegen for å enten fornye reseptene dine, eller for å få en spesifisert resept.

 

På vår nettside finnes det mange artikler relatert til stomi. Gå gjerne inn på våre artikler og les mer om stomi.

 

Her er våre brosjyrer og informasjonsmateriell relatert til stomi som du kan laste ned i PDF. Ønsker du å få tilsendt i posten, kontakt oss.