Loading
Min Konto
Stomi

Stomi

Skal du stomiopereres eller lever du med stomi i dag? Her finner du nyttig informasjon, inspirasjon og gode råd og tips.
View as Tabell Liste

37 varer

Set Descending Direction

Leve med stomi

 

Boots HomeCare sykepleier på hjemmebesøk hos kunde for å gi råd og veiledning om stomiutstyrBoots HomeCare sykepleier på hjemmebesøk hos kunde for å gi råd og veiledning om stomiutstyr
Boots HomeCare sykepleier på hjemmebesøk hos kunde for å gi råd og veiledning om stomiutstyr

Du kan leve et fullverdig liv med stomi. I utvalgte Boots apotek, såkalte HomeCare apotek har våre ansatte kunnskap om produkter som kan hjelpe deg til å leve godt med stomi. Se en liste over våre HomeCare apotek for en oversikt over apotek og kundesentre med spesialutvalg innen sykepleieartikler.

Lekkasje er noe mange sliter med. Årsakene til lekkasje kan være mange. Våre ansatte har kunnskap om produktene du trenger, slik at du kan føle deg trygg.

Lukt kan være spesielt plagsomt for deg som er colostomioperert. Flere stomiposer har i dag kullfilter. Noen har dobbeltfilter som reduserer oppblåsingen av stomiposen og fjerner lukt mer effektivt. Vi hjelper deg med å finne stomiposer som passer deg.