Loading
Min Konto

 

Stomiboken er nyttig både for deg som har stomi, skal få stomi, for pårørende og helsepersonell. Det er som navnet tilsier; en bok om stomi. Nyttig informasjon om ulike stomityper, om hjelpemidler og lærerike artikler om stomier.

 

Kateterboken er nyttig både for deg som bruker kateter og helsepersonell som jobber med kateter. Det er som navnet tilsier; en bok om kateter og kateterbruk. Nyttig informasjon om ulike kateter, om hjelpemidler og lærerike artikler om kateterbruk.

 

Brosjyren gir et innblikk i hvordan Boots HomeCare jobber med de som trenger ekstra næring. Det står også kort om hvorfor noen trenger dette og hvordan det i praksis gjøres. 

 

Stomibrosjyre som beskriver kort om hvordan det er å leve med stomi i Norge. Gir en innføring i det å være stomioperert og introduserer deg for Boots HomeCare.

 

Kateterbrosjyren beskriver kort hvordan det er å leve med å kateterisere seg selv. Den gir en innføring i generell informasjon om kateter og introduserer deg for Boots HomeCare.

 

 

Sondematbrosjyren inneholder informasjon for deg som har fått sondemat på resept. Nyttig og praktisk informasjon om bestilling, både fra oss og behandlingshjelpemidler.

 

Denne brosjyren er en oversiktlig kartlegging for bedre å legge til rette for ernæringstilskudd og en tilpasset ernæringsplan. Både for helsepersonell og pasient som kan fylle ut.

 

Dette er Boots HomeCare sin hovedbrosjyre hvor det står kort om det vi tilbyr, hvem vi er og hva vi gjør. 

 

Brosjyre som beskriver nyttigheten av å ha fast levering om du bruker de samme produktene hele tiden. Da slipper du å bestille, varene kommer etter avtalt intervall. Det er ingen bindingstid og det er fullt mulig å endre på bestillingene.

 

Vi er både apotek og bandasjist og denne flyeren beskriver fordelene med å bestille legemidler sammen med ditt medisinske forbruksmateriell eller næringsmidler. 

 

Stomidagboken kan skrives ut og noteres på for å hjelpe deg med nyanlagt stomi å holde oversikt over huden og stomien.

 

Måle- og bestillingsskjema for utskrift for kompressjonsstrømper. Både for kne og lår.

 

Dette er en reseptkodeoversikt som du kan ta med til fastlegen for å enten fornye reseptene dine, eller for å få en spesifisert resept.

 

På vår nettside finnes det mange artikler. Gå gjerne inn på våre artikler og les mer om det du måtte ønske.

 

Her er alt av våre brosjyrer og informasjonsmateriell som du kan laste ned i PDF. Ønsker du å få tilsendt i posten, kontakt oss.