Min Konto

Landskonferansen for Kreftsykepleiere 2023

Landskonferansen for Kreftsykepleiere 2023

Boots HomeCare er hovedsponsor på Landskonferansen i Kreftsykepleie 2023 i Tønsberg 13.-15. september!

Landskonferansen i kreftsykepleie arrangeres hvert andre år ulike steder i Norge. 13-15 september i år avholdes denne i Tønsberg. Konferansen har rundt 500 deltagere som jobber innenfor kreftomsorgen i kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten. Dette er spennende dager med faglig påfyll, deling av erfaringer og mulighet for å knytte nye relasjoner.

Ønsker du å delta, kan du melde deg på kreftkonferansen via Landskonferansen i kreftsykepleie sine sider.

Vi i Boots HomeCare vil være tilstede med 8 av våre sykepleiere på stand, samt ha innlegg på scenen. Vårt budskap er at vi i Boots HomeCare kan være en ressurs for både kreftpasienten, pårørende og helsepersonell. I et behandlingsløp som krever en sømløs oppfølging i alle ledd, kan vi bistå med råd og veiledning innen medisinsk forbruksmateriell og næringsmidler på blå resept. Det vil si utstyr innenfor kategoriene stomi, ernæring, kateter og inkontinens. Vi gir personlig oppfølging for å optimalisere utstyr, gir råd og veiledning via telefon, hjemmebesøk, FaceTime eller andre digitale kanaler samt i våre apotek. Vi er unike i markedet som eneste apotek og bandasjistkjede. Våre tjenester strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, via våre apotek, vårt nasjonale kundesenter og våre distriktansvarlige sykepleiere som dekker hele Norge. Vi kan tilby et totalkonsept innenfor våre fagområder, som tilpasses den enkelte pasients behov.

Nasjonale retningslinjer setter fokus på viktigheten av å øke kompetanse blant helsepersonell, og derfor har vi utviklet kompetansehevingsprogrammer innenfor stomi og ernæring som er godkjent av Norsk Sykepleierforbund. Undervisningen gir økt kunnskap og tryggere ansatte, som igjen gir livskvalitet til pasienten. Riktig bruk av utstyr frigjør tid og ressurser i en ellers travel hverdag.

Slagordet for konferansen er "Opp og frem - Sammen i ulendt terreng". nettopp der ønsker vi i Boots HomeCare å være, sammen med pasient, pårørende og helsepersonell. Vi bistår med riktig utsyr og hjemlevering i hele landet. Les mer om oss her på nettsiden eller kontakt vårt kundesenter på 23 37 66 00. Ønsker du å bestille varer kan du gjøre det her på nett eller ringe kundesenteret. 


Opp og frem - Sammen i ulendt terreng


Boots HomeCare ønsker å gi deltakerne på Landskonferansen i Kreftsykepleie 2023, kreftsykepleiere og andre som jobber med kreft, en plattform hvor du enkelt kan finne informasjon for deg selv eller pasienter du er i kontakt med.

Her finner du en oversikt over noen snarveier du kan ha nytte av:

Alt vårt informasjonsmateriell ligger i PDF format her på våre nettsider. Her finner du en samlet oversikt over alt vårt informasjonsmateriell.

Du kan også enkelt bestille medisinsk forbruksmateriell, næringsmidler på blå resept, legemidler og andre apotekvarer her på nettsiden. For å komme i gang må du opprette en profil med Bank-ID. Er det noe du eller dine pasienter lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Mer informasjon

Mer informasjon
Tags #Kreft
Blue Prescription Requirement Not Set
Prescription Group When Not Blue Not Set
List desktop /b/o/boots_homecare_er_hovedsponsor_for_landskonferansen_i_kreftsykepleie_2023_i_t_nsberg_460x310.jpg