Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Update cookies preferences
Loading
Min Konto

Dette er siden for deg som er kreftkoordinator, kreftsykepleier eller jobber med pasienter med kreft.

 

Vi i Boots HomeCare vil gi deg tilgang til informasjonsmateriell, innsikt i hva vi gjør ute hos pasientene og informasjon om oss.  

 

 

Du spiller en sentral rolle

For mange pasienter og deres pårørende oppleves en kreftdiagnose som krevende. Hvordan en person håndterer det å få en kreftdiagnose avhenger av type kreftsykdom, utbredelse, prognose og behandling som planlegges, samt pasientens livssituasjon og alder. Mange opplever usikkerhet, uro og bekymring i ventetiden før diagnosen og før behandlingsopplegget avklares.

 

Som pasient mister man også en viss egenkontroll i hverdagen da pasientene selv ikke kan ha all kunnskap om hva som er optimal kreftbehandling. Det er her du som jobber med kreft inntar en svært viktig rolle.

Våre samarbeid

HEAL er et sosialt nettverk og en ressursplattform for kreftpasienter og andre som ønsker å ta kontroll over egen sykdom. Det er en app og et nettsted som kan hjelpe pasientene med å ta kontrollen tilbake.

  • Et trygt nettverk og hjelp med spørsmål
  • Verktøy som veileder gjennom behandlingen
  • Oversikt over alle produkter på HELFOs pris- og produktliste
  • Enkel bestilling via Boots HomeCare

Kreftkompasset er en podkast, blogg og mentorskapsprogram startet av 2 sykepleiere med over 20 års erfaring i kreftomsorg.

Vi er stolte deltakere i mentorskapsprogrammet. I programmet engasjerer vi som firma oss og gir støtte til en person som har hatt kreft.

Ved at vi deltar får vi et utvidet perspektiv på livet og hverdagen. Vår oppgave er å støtte en person, som ut i fra sine forutsetninger skal få hjelp på veien videre etter avsluttet kreftbehandling.

Hvordan kan vi bistå?

Vi kan bidra til en enklere hverdag for pasientene gjennom:

 

  • Næringsdrikker, sondeernæring og forbruksmateriell levert direkte hjem til brukerne
  • Fast levering ut i fra brukernes behov. Les mer om fast levering her
  • Personlig veiledning i bruk av næringsdrikker
  • Hjemmebesøk til de som har behov for opplæring og tilpasning
  • Produktopplæring til helsepersonell
  • Samarbeid med kommunehelsetjenesten

Informasjonsmateriell

Alt vårt materiell er i PDF og kan lastes ned og skrives ut.

Finn din kontaktperson

Har du en pasient du ønsker at vi skal følge opp, eller vil du ha mer informasjon om oss? 

Apotek og bandasjist

Dine pasienter kan få legemidler, næringsmidler, andre apotekvarer og forbruksmateriell på blå resept fra oss. Vi har farmasøyter som kan gi veiledning om medisiner og sykepleiere som kan gi veiledning om forbruksmateriell og næringsmidler.

Webinarer

Lær noe nytt, frisk opp kunnskapen eller få inspirasjon. 

Kompetanseheving på stomi

Les mer om vårt kompetansehevingsprogram for kommunehelsetjenesten.

  

 

Følg oss på Facebook!

 

På vår facebookside finner du nyheter, informasjon, inspirasjon og konkurranser!

 

 

Se inn i vårt stomiunivers hvor vi har tilpasset innholdet til ulike faser av det å ha / få en stomi.

For deg som skal få stomi / før operasjon

For deg som er nyoperert og tiden rett etter operasjon

For deg som er en etablert stomibruker

Vi kan tilby dine stomipasienter

Personlig oppfølging

Vi har 3 stomisykepleiere og over 40 andre sykepleiere med god kompetanse på stomi. Vi gir råd om hvordan unngå komplikasjoner og veiledning i riktig bruk av utstyr. Vi har distriktsansvarlige sykepleiere i store deler av landet.  

Enkel bestilling

Boots HomeCare har en unik bestillingsløsning for privatpersoner. Sammen med våre sykepleiere skreddersys en personlig bestillingsprofil. Løsningen er laget slik at vi kan fange opp feilbruk og overforbruk av stomiutstyr. 

Fast levering

Etter å ha funnet stomiutstyret som pasienten trives med tilbyr vi fast levering slik at man slipper å huske på å bestille varer og unngår å gå tom. Det er ingen bindingstid og mulighet for å endre på bestillingene.

Stomiklubben

Stomiklubben er åpen for alle som har stomi, man trenger ikke å handle hos Boots, den er produkt- og leverandørnøytral og det koster ingenting. Stomiklubbens facebookgruppe er laget for å kunne gi gode faglige råd og anbefalinger i tillegg til et sosialt fellesskap.

Min Stomibok

Stomiboken vår er utviklet sammen med stomisykepleiere og skal gi pasientene et samlet sted for informasjon. Pasientene som handler stomiutstyret sitt hos oss får denne tilsendt ved første levering sammen med varene sine. 

Levering hjem på døren og stort lager

Vi leverer alt stomiutstyr på HELFO-listen. Vi leverer varene hjem på døren, til utleveringssted eller pasienten kan hente på apoteket. Vi har Norges største lagerførte sortiment av stomiutstyr som gir ekstra rask levering. Det vi ikke har på lager, skaffer vi.