Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Update cookies preferences
Loading
Min Konto

 

Ernæringsboken vår inneholder informasjon om blant annet underernæring, kaloriberegning, viktigheten av proteiner og oppskrifter. Den innheholder også en oversikt over næringsmidler som er på HELFO.

 

Brosjyren gir et innblikk i hvordan Boots HomeCare jobber med de som trenger ekstra næring. Det står også kort om hvorfor noen trenger dette og hvordan det i praksis gjøres.

 

Sondematbrosjyren inneholder informasjon for deg som har fått sondemat på resept. Nyttig og praktisk informasjon om bestilling, både fra oss og behandlingshjelpemidler.

 

Denne brosjyren er en oversiktlig kartlegging for bedre å legge til rette for ernæringstilskudd og en tilpasset ernæringsplan. Både for helsepersonell og pasient som kan fylle ut.

 

Dette er Boots HomeCare sin hovedbrosjyre hvor det står kort om det vi tilbyr, hvem vi er og hva vi gjør. 

 

Brosjyre som beskriver nyttigheten av å ha fast levering om du bruker de samme produktene hele tiden. Da slipper du å bestille, varene kommer etter avtalt intervall. Det er ingen bindingstid og det er fullt mulig å endre på bestillingene.

 

Vi er både apotek og bandasjist og denne flyeren beskriver fordelene med å bestille legemidler sammen med dine næringsmidler. 

 

Dette er en reseptkodeoversikt som du kan ta med til fastlegen for å enten fornye reseptene dine, eller for å få en spesifisert resept.

 

På vår nettside finnes det mange artikler relatert til ernæring. Gå gjerne inn på våre artikler og les mer om ernæring eller finn oppskrifter med ektra næringsinnhold.

 

Her er våre brosjyrer og informasjonsmateriell relatert til ernæring som du kan laste ned i PDF. Ønsker du å få tilsendt i posten, kontakt oss.