Loading
Min Konto

Ernæring

 

Brosjyren gir et innblikk i hvordan Boots HomeCare jobber med de som trenger ekstra næring. Det står også kort om hvorfor noen trenger dette og hvordan det i praksis gjøres.

 

Denne brosjyren er en oversiktlig kartlegging for bedre å legge til rette for ernæringstilskudd og en tilpasset ernæringsplan. Både for helsepersonell og pasient som kan fylle ut.

 

Dette er Boots HomeCare sin hovedbrosjyre hvor det står kort om det vi tilbyr, hvem vi er og hva vi gjør. 

 

Brosjyre som beskriver nyttigheten av å ha fast levering om du bruker de samme produktene hele tiden. Da slipper du å bestille, varene kommer etter avtalt intervall. Det er ingen bindingstid og det er fullt mulig å endre på bestillingene.

 

Vi er både apotek og bandasjist og denne flyeren beskriver fordelene med å bestille legemidler sammen med dine næringsmidler. 

 

Dette er en reseptkodeoversikt som du kan ta med til fastlegen for å enten fornye reseptene dine, eller for å få en spesifisert resept.

 

På vår nettside finnes det mange artikler relatert til ernæring. Gå gjerne inn på våre artikler og les mer om ernæring eller finn oppskrifter med ektra næringsinnhold.

 

Her er våre brosjyrer og informasjonsmateriell relatert til ernæring som du kan laste ned i PDF. Ønsker du å få tilsendt i posten, kontakt oss.