Loading
Min Konto

Vi har tilpasset innholdet på vår nettside til ulike faser av det å ha / få en stomi. Klikk på en av boksene under for å få tilgang til den informasjonen.

For deg som skal få stomi / før operasjon

For deg som er nyoperert og tiden rett etter operasjon

For deg som er en etablert stomibruker

Vi kan tilby deg som har næringsmidler på blå resept

Personlig veiledning og oppfølging

 

Vi har over 40 andre sykepleiere med god kompetanse på ernæring. Vi gir råd om hvordan unngå komplikasjoner og veiledning i riktig bruk av utstyr ved sondemat. Vi samarbeider med kliniske ernæringsfysiologer og kreftkoordinatorer på sykehus og i kommunene så å komme til oss er et trygt valg.

Hjemlevering og stort lager

 

Vi leverer alt av næringsmidler på HELFO-listen. Hos oss kan du få levert varene hjem på døren, du kan hente de på et utleveringssted eller du kan hente på apoteket. Vi har Norges største lagerførte sortiment av næringsmidler som gir ekstra rask levering til deg. Det vi ikke har på lager, skaffer vi til deg.

Apotek og bandasjist

 

Boots HomeCare er både apotek og bandasjist. Du kan derfor få legemidler og andre apotekvarer levert sammen med dine næringsmidler. Du slipper å reise en ekstra tur til apoteket, stå i kø og risikere at apoteket er utsolgt for det legemidelet du skal ha. Boots har Norges største lager av legemidler.

Enkel bestilling

 

Vår spesialdesignet bestillingsløsning er helt unik.  Sammen med vår sykepleier skreddersys din personlige bestillingsprofil med tilgang til alle produkter du ønsker. Du kan alltid bestille alle andre varer i tillegg. Vi legger også til legemidler og andre apotekvarer etter ønske slik at du kan få levert alt sammen i en og samme leveranse.

We can't find any blog posts here.