Min Konto

Når noen du er glad i mister appetitten

Når noen du er glad i mister appetitten

Aldring er en del av livet. Men hva er naturlig aldring og hva er ikke? Naturlig aldring er å kunne ha et godt liv, også når man blir eldre. For å kunne oppnå dette kan det hjelpe å optimalisere næringsinntaket hvis man er skrøpelig og har gått ned i vekt.

Mister overskudd
Når kroppen og hjernen eldes, kan sansene svekkes og overskudd til å utføre daglige aktiviteter kan bli mindre. Selv om det ikke er mulig å stoppe verken tiden eller aldringsprosessen er det viktig å sikre behovet for næringsstoffer. En aldrende mor eller far som ikke lenger har energi til å leke med barnebarnet, løse kryssord, gjøre hagearbeid, eller å kunne nyte livet slik hun eller han pleide gjøre, kan faktisk være skrøpelig.

Optimalisere næringsinntaket
Skrøpelighet kjennetegnes blant annet av tretthet, uønsket vekttap og begrenset fysisk aktivitet. Tegn på skrøpelighet blir ofte feiltolket som normal aldring: “– Det er sannsynligvis slik det er å bli eldre?” En eldre kropp kan ha vanskeligere for å ta opp enkelte næringsstoffer, og derfor kan det være behov for å optimalisere næringsinntaket.

Nutridrink Compact Protein og Nutridrink Protein, er to vitenskapelig utviklet medisinske næringsdrikker som inneholder alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som        kroppen trenger.

Snakk med helsepersonell
Skrøpelige personer som har gått ned i vekt kan få god hjelp til å få tilbake tapte krefter og energi ved å supplere et måltid med Nutridrink. Tror du at noen som står deg nær er skrøpelig og underernært og kan ha nytte av å optimalisere næringsinntaket? Snakk med helsepersonell for å få mer informasjon.

Ta kontakt med ditt HomeCare apotek

Andre artikler om ernæring