Min Konto

Camilla - sykepleier og skribent

Camilla - sykepleier og skribent

Hei alle sammen

Mitt navn er Camilla Tjessem, jeg er 26 år og er fra Kvernaland i Rogaland. Jeg bor sammen med min samboer Glenn Nevland og hunden vår IPA. Jeg er utdannet sykepleier, og har jobbet mange år både i kommunal- og spesialhelsetjenesten. Jeg er nå distriktsansvalig sykepleier for Boots HomeCare, hvor min kollega Ingibjørg og jeg deler distriktet Sør-Rogaland. 

Det gjerne ikke alle vet om meg, er at har en lang erfaring som pasient selv. Jeg har i dag to stomiposer på magen, og har gjennomgått x-antall operasjoner. Jeg har til tider sett på sykehuset som mitt andre hjem. Med andre ord, vet jeg hva livet med stomi og kroniske sykdommer kan by på - både på godt og vondt. 

På mine 26 år har jeg samlet en god del erfaringer, tanker og refleksjoner i min «ryggsekk» som jeg bærer med meg hver dag. Denne «ryggsekken» skal jeg åpne for dere fremover både her på nettiden og i magasinet, og det ser jeg frem til. 

Jeg har hele livet brent for å jobbe innenfor helsetjenesten, og nå som sykepleier. Men jeg er også aktivt medlem av NORILCO (Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft). Jeg vet at det er flere som gjerne kan føle seg alene om sin situasjon, det har jeg også følt på. Dere skal vite at det finnes mange pasientorganisasjoner, der i blant NORILCO, som har fokus på omsorg og rettigheter for pasienter og deres pårørende. Vi er mange stomiopererte der ute, og en ting er sikkert; sammen er vi sterkere. 

Er det noen temaer dere ønsker jeg skal ta opp her på nettsiden og/eller i magasinet fremover, så gjerne kontakt meg. Kontaktinformasjon finner dere her. Ønsker dere å lese mer om min bakgrunn og historie, så kan dere trykke her

- Camilla Tjessem