Min Konto

Salts Skin lotion

Salts Skin lotion

Når du har rød, irritert og sår hud rundt stomien.

Badeoljer, salver, kremer; alt for å beskytte en liten baby eller barnekropp. Hud er i fokus fra den dagen vi blir født. Sunn, frisk og sterk hud er kroppens rustning, det som beskytter oss mot omverdenen.

Blir huden skjør, sensitiv og følsom, er forsvarsverket nede. Når vanlig stomipleie ikke er nok, hva kan du selv gjøre for å styrke huden din? En liten dråpe med Salt Skin lotion, kan gi god hjelp på veien mot en robust hud.

Kanskje har du hatt stomi i mange år, kanskje er det en ny erfaring. Sykdom, både medfødt eller oppstått senere, kan føre til stomi. De fleste får god opplæring og hjelp til å leve med stomi. Mange blir helt frisk, utstyret fungerer bra, og huden er hel og fin.

God stomipleie gjennom tilpasning, regelmessige skift av stomiutstyr/kleber og god rengjøring, gir et godt utgangspunkt for et bra forsvarsverk. Noen ganger hender det likevel at kroppen ikke spiller på lag. Da kan huden rundt stomien, den peristomale huden, bli irritert, rød og sår.

Slik trenger det ikke å være. Noen ganger trenger bare kroppen litt drahjelp for selv å komme igang med å reparere huden. Med Salts Skin Lotion kan du få nødhjelp på boks. Produktet inneholder blant annet zink som man kjenner til fra «sårverdenen». Zink har egenskaper som leger og heler sår hud. Salt Skin Lotion inneholder også Vismuth, som er en ingrediens man finner i syrenøytraliserende medisin.

Første bud vil alltid være forebygging. God hygiene, riktig skiftefrekvens og korrekt tilpasning av stomiutstyret er en god start på veien mot en sterk og sunn hud. I en ideell verden spiller en sterk hud på lag, alltid. Likevel- noen ganger trenger også naturen litt nødhjelp.

Salts Skin Lotion er det lille ekstra, som kan hjelpe når alt annet er utprøvd. En liten dråpe er alt som skal til, og nyheten finner du allerede på HELFO sine lister. For deg som har blåresept på stomiutstyr, kan Salts Skin Lotion bestilles hos din forhandler. Salts Skin lotion skal spesifiseres under gruppen Hudfilm med refusjonskode 5050902.

For spørsmål, tips og råd, ta kontakt med Boots HomeCare. De kan svare på det du lurer på, og gi nyttig informasjon og veiledning i bruk av produktet.

 

Hvem er Salts Healtcare?

Salts Healthcare er et av de eldste, familiedrevne selskaper i Storbritannia som har vokst til en internasjonal særdeles vellykket produsent av medisinsk utstyr.

I dag er familien deres mer mangfoldig enn noen gang før, men deres engasjement til å utvikle produkter som endrer livet for pasienter er fremdeles den samme.

Salts Healthcare har sitt hovedkontor i Birmingham, Storbritannia, og er oppdelt i to avdelinger: Salts stomipleie, som utvikler og produserer utstyr til stomipleie og tilleggsprodukter; Medilink, et nasjonalt nettverk med 19 kundesentre som leverer stomi- og inkontinensprodukter fra alle produsenter.

Salts Healthcare foretar store investeringer i forskning og utvikling, og samarbeider med helsepersonell og utdanningsinstitusjoner med kontinuerlige forbedringer og innovasjon for å utvikle produkter som virkelig endrer liv.

Andre artikler om stomi

#Stomi
#Inspirasjon
#Reise

Sommer og reise - med stomi

#Ernæring
#Inspirasjon
#Portrettintervju

Mirakeljenta Sara

#Stomi
#Hudpleie
#Stomihjelpemidler
#Lekkasje
#Stomiutstyr

Salts hudbeskyttelse