Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Update cookies preferences
Loading
Min Konto

 

Kateterboken er nyttig både for deg som bruker kateter og helsepersonell som jobber med kateter. Det er som navnet tilsier; en bok om kateter og kateterbruk. Nyttig informasjon om ulike kateter, om hjelpemidler og lærerike artikler om kateterbruk.

 

Kateterbrosjyren beskriver kort hvordan det er å leve med å kateterisere seg selv. Den gir en innføring i generell informasjon om kateter og introduserer deg for Boots HomeCare.

 

Dette er Boots HomeCare sin hovedbrosjyre hvor det står kort om det vi tilbyr, hvem vi er og hva vi gjør. 

 

Brosjyre som beskriver nyttigheten av å ha fast levering om du bruker de samme produktene hele tiden. Da slipper du å bestille, varene kommer etter avtalt intervall. Det er ingen bindingstid og det er fullt mulig å endre på bestillingene.

 

Vi er både apotek og bandasjist og denne flyeren beskriver fordelene med å bestille legemidler sammen med ditt kateterutstyr. 

 

Dette er en reseptkodeoversikt som du kan ta med til fastlegen for å enten fornye reseptene dine, eller for å få en spesifisert resept.

 

På vår nettside finnes det mange artikler relatert til kateter. Gå gjerne inn på våre artikler og les mer om kateter.

 

Her er våre brosjyrer og informasjonsmateriell relatert til kateter som du kan laste ned i PDF. Ønsker du å få tilsendt i posten, kontakt oss.