Min Konto

Welland - stomiplater med honning

Welland - stomiplater med honning

Derfor bruker Welland manuka honning i stomiplatene!

De som har stomi utvikler veldig ofte sår hud rundt stomien, og får hudproblemer av mange ulike årsaker. Aurum® stomiplater har meget positiv effekt på sår hud. Platen består av Hyperflex® hydrocolloid som er tilsatt Manuka honning som har egenskaper som dreper bakterier, forebygger inflammasjoner og stimulerer heling av sår hud.

Manukahonningen skiller seg ut med sine helt spesielle egenskaper. Som navnet indikerer, lages honningen av nektar fra Manukablomsten som kun vokser på New Zealand. Den eviggrønne planten har spesielt mye antibakterielle stoffer, og har gjennom århundrer brukt til bl.a. sårbehandling.

Grunnen til at Manuka honning blir brukt i medisinsk behandling og sårbehandling er effekten av metylglyoxal (MGO) som finnes i Manuka blomsten.

Honey Research Unit har utviklet en prosedyre for vurdering av honningens antibakterielle styrke. Manuka honning som er vurdert til en UMF® 10 og høyere, er definert som aktiv medisinsk manuka honning.

Welland Medical har valgt en manuka honning med UMF (unik manuka faktor) på 16+, som betyr høy grad av MGO og blir brukt i alle Aurum stomiplatene sammen med den naturlige Hyperflex® hydrokolloide oppskriften som Welland Medical har i sine plater.

Det er ikke så rart Wellands nye produktserie heter Aurum® – som betyr gull.

 


Fra januar 2022 er det et tilskudd fra Welland med sorte poser, serien heter Aurum® Plus - sorte poser og plater designet for bedre komfort og fleksibilitet.

For mer informasjon om produktene gå inn på Welland.no og les i deres univers.

Ønsker du å prøve en av produktene kan du bestille dette via kommentarfeltet når du bestiller på nett, eller si det på telefon om du bestiller fra kundesenteret.