Min Konto

Nutrifriend ostekake

Nutrifriend ostekake

Ostekake er en frisk og velsmakende kake. Her er en oppskift til deg med økt næringsbehov. Ved å bytte ut væsken med Nutrifriend 1100 næringsdrikk, øker man enkelt næringsinnholder i kaken. 

1 kake

Ingredienser:
Ca. 15 stk Digestive eller kornmo kjeks
75 g usaltet smør
4 ss valnøtter, lett knuste (valgfritt)
2 gelatinplater
1 dl syrlig juice, f.eks. appelsinjuice
250 g naturell smøreost, f.eks. Philadelphia
3 dl kremfløte
2 pk Nutrifriend 1100 ferskensmak
Evt. litt naturlig søtningsmiddel

Fremgangsmåte:
Bunnen: Kjeksen knuses i blender. Bland sammen knust kjeks, smør og valnøtter til en jevn masse. Bruk gjerne hendene. Presses ut i en kakeform ca. 20-25 cm i diameter. Stekes midt i ovnen på 175°grader i ca. 5-10 min. Avkjøl.

Legg gelatinplatene i vann til de er myke. Press vannet deretter ut. Varm opp syrlig juice og smelt gelatinen i juicen. Bland ost og juiceblanding godt sammen.

Pisk fløte til krem og vend den inn i ost- og juiceblandingen. Til slutt rører du forsiktig inn Nutrifriend 1100 til alt er godt blandet. Hell blandingen over i kakeformen med kjeksbunn.

Næringsinnhold per kakestykke:
Energi: 500 kcal
Proteiner: 16 gram
Karbohydrater: 70 gram
Fett: ca. 15 gram

Produkt brukt i denne oppskriften:

Smartfish NutriFriend 1100 er en frisk næringsdrikk basert på juice fra frukt og bær, og inneholder høykavelitets myseprotein og essensielle omega-3 fettsyrer. En pakke inneholder 200 kcal og 8,4 gram protein. Finnes i tropisk og ferskensmak. Lavt laktoseinnhold og glutenfri. Inneholder myseprotein- konsentrat fra melk og må ikke brukes av personer med melkeproteinallergi. Rådfør deg alltid med lege før bruk, og kontakt våre HomeCare apotek om du ønsker mer informasjon om næringsdrikker. 

Andre oppskrifter

#Inspirasjon
#Oppskrifter

Sorbet

#Ernæring
#Oppskrifter

Smartfish smoothie

#Ernæring
#Oppskrifter

Omelett

#Ernæring
#Oppskrifter

Bananmuffins

#Ernæring
#Oppskrifter

Jordbærmousse

#Ernæring
#Oppskrifter

Yoghurtbasert smoothie