Min Konto

Aktiv livsstil med urinlekkasje? Ja, selvfølgelig!

Aktiv livsstil med urinlekkasje? Ja, selvfølgelig!

Ikke la urinlekkasje stoppe deg fra å leve et aktivt liv. 

Helse, velvære og aktivitet står høyt på listen for mange når det gjelder å ha et godt liv. Opplever du urinlekkasje kan du kanskje kvie deg for å gå turer i skog og fjell langt fra toalettet eller delta på økter på treningssenteret i frykt for å oppleve urinlekkasje underveis i treningen.

Urinlekkasje ingen hindring

Attends Pull-Ons passer for deg som lever et aktivt liv og ønsker å fortsette med det selv om du opplever urinlekkasje. Attends Pull-Ons bleiebukser kommer nå i oppgradert versjon som er enda mer diskret, komfortabel og lekkasjesikker enn før. Du kan føle deg trygg med nye og forbedrede Attends Pull-Ons.

Nye produktegenskaper

Attends Pull-Ons kommer nå med Ultrasonic Bonding teknologi, som betyr at de elastiske trådene rundt livet veves sammen uten lim. Dette gjør at bleiebuksen føles ekstra myk mot huden. Sammen med den kroppsnære passformen som gjør produktene mindre synlige under klær, og det 100% pustende materialet, gjør den at du kan føle deg komfortabel og trygg uansett hva du måtte foreta deg i løpet av dagen.

 

For alle typer inkontinens

Attends Pull-Ons finnes for lett til moderat, moderat til tung og for tung inkontinens. Her kan du føle deg trygg enten du opplever små til større skvetter nå og da eller om du ikke har noe kontroll på blæren. De kommer også i en rekke livviddemål, sånn at du skal kunne finne den størrelsen som passer deg best.

Tips:

Mål livvidden din for å finne riktig størrelse – det er ikke sikkert det er den samme som buksestørrelsen din!

Ønsker du å prøve Attends Pull-Ons? Skriv størrelsen og i hvilken absorpsjonsgrad du ønsker i kommentarfeltet når du bestiller varer, eller kontakt oss så skal vi hjelpe deg.

Andre artikler om inkontinens

#Tjenester
#Stomihjelpemidler
#Sondeernæring
#Stomiutstyr
#næringsdrikker

Vi har åpnet nettbutikken!

#Hudpleie
#Hygiene

Urinlekkasje om natten