Min Konto

- klubben for deg med stomi


Samtykkeerklæring / medlemsvilkår

 

Boots HomeCare arbeider kontinuerlig for å ivareta ditt personvern når du benytter våre tjenester og behandler alle dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Du finner informasjon om hvordan Boots HomeCare behandler dine personopplysninger på Personvern og infokapsler.

 

Ved innmelding i Stomiklubben vil Boots HomeCare ha behov for å behandle helseopplysninger om deg. Vi ber deg derfor samtykke til at Boots HomeCare lagrer opplysninger relatert til din helse og bruk av medisinsk forbruksmateriell slik at vi kan behandle bestillinger, hjelpe deg med råd og veiledning samt lagre ordrehistorikk. Du vil også kunne motta markedsførings- og opplæringsinformasjon relatert til Boots Apotek sine tjenester. 

 

Du kan når som helst trekke tilbake til ditt samtykke eller melde deg ut av Stomiklubben.

 

Boots Apotek har laget skjemaer som du kan fylle ut og sende til oss for å utøve dine rettigheter knyttet til begjæring av innsyn, retting, sletting osv. Skjemaene er tilgjengelig på bootshomecare.no, i apotek og på boots.no. Ferdig utfylt skjema kan returneres til oss på kundesenter@boots.no. Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din ved å legge ved kopi av ID før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir deg tilgang til dine personopplysninger - og ikke noen som gir seg ut for å være deg. Vi vil svare på din henvendelse så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

 

***

 

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og at jeg har lest og forstått denne samtykkeerklæringen samt Boots HomeCare personvern og infokapsler og medlemsvilkår for Boots Bedre.