Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Update cookies preferences
Min Konto

Coloplast Sensura Mio 2-delt stomiutstyr

Coloplast Sensura Mio 2-delt stomiutstyr

SenSura Mio 2-dels stomiutstyr har elastisk hudplate som følger kroppens bevegelser når man bøyer og strekker seg, samtidig som den holder seg sikkert festet til huden.

Elastisk hudplate

SenSura Mio elastisk hudplate er utviklet for å holde seg sikkert festet ved kroppens bevegelser og for å passe en aktiv livsstil. Nøkkelen ligger i elastisiteten, som gjør at hudplaten føyer seg etter individuelle kroppsformer og hudfolder. Den følger kroppens bevegelser når man bøyer og strekker seg, samtidig som den holder seg sikkert festet til huden.

Tekstilmateriale

SenSura Mio posen er laget i tekstilmateriale. Den kjennes myk mot huden og er behagelig å ha på kroppen. Posen skal se og kjennes ut som et plagg man har på seg, mer enn et medisinsk utstyr. Den varme grå fargen er nøye forsket frem for å gjøre posen så nøytral som mulig, selv under hvite klær.

Unikt sirkelfilter

SenSura Mio har et unikt sirkelfilter med et prefilter som er mer motstandsdyktig og effektivt mot tilstopping. Dermed varer luftstrømmen gjennom sirkelfilteret lengre og tilfeller av oppblåst pose reduseres. Dette gjør at man kan bytte pose sjeldnere, og sove trygt gjennom natten.

Coloplast sitt 2-dels stomiutstyr har to forskjellige koblinger, kleberkobling og ringkobling.

SenSura Mio Flex = kleberkobling

Flex-koblingen klebes mot hudplaten og er myk og fleksibel. Den er diskré og føles like tynn som et 1-dels system

 

Se utvalgte instruksjonsfilmer for SenSura Mio Flex kleberkoblingSenSura Mio Click = ringkobling

Click-koblingen er designet med låsering for å gi ekstra sikkerhet og trygghet. Det er mulig å rotere posen rundt hudplaten før den låses. Når posen er låst fast til hudplaten høres et lite klikk. Låsen er plassert på siden for å føles behagelig mot kroppen.

 

Se utvalgte instruksjonsfilmer for SenSura Mio Click ringkoblingAndre artikler om stomi

#Ernæring
#Inspirasjon
#Portrettintervju

Mirakeljenta Sara

#Inspirasjon
#Kosthold

Stomi og kosthold