Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Update cookies preferences
Min Konto

Boots Apotek Hamar Maxi blir et HomeCare apotek!

Boots Apotek Hamar Maxi blir et HomeCare apotek!

Boots Apotek utvider porteføljen av bandasjist apotek, og 3. november 2022 åpnet Boots Apotek Hamar Maxi som nytt HomeCare apotek.

Apoteket får utvidet sortiment og økt fagkompetanse blant de ansatte. Kundene vil få tilgang til hele HomeCare konseptet med blant annet hjemlevering av varer og personlig oppfølging. Det vil også være profilering av HomeCare og viktige nøkkelkategorier i apoteket. Vi ser frem til å tilby pasienter og kunder i Hamar området et bedre tilbud gjennom Boots Apotek Hamar Maxi. 

Boots Apotek har bandasjist-virksomhet gjennom konseptet Boots HomeCare som strategisk satsingsområde. Gjennom konseptet HomeCare er vi landets ledende bandasjist. Oppkjøpet av Mediq Direkte våren 2022 var også et viktig ledd i å styrke bandasjist-virksomheten vår. Mediq Direkte har tidligere vært store i Hamar området og hatt egen bandasjist der, så dette er også årsaken til at vi har valgt Hamar som første nye Boots HomeCare apotek. 

Fremtidens HomeCare og bandasjist apotek

I HomeCare apotekene er det 4 viktige elementer som skiller seg ut fra de andre Boots apotekene. 

  • Et utvidet sortiment innenfor kategorier som blant annet stomi, ernæring, kateter, inkontinens, sårprodukter m.m. Delvis sentralt definert av kjedekontoret og delvis lokalt tilpasset, blant annet etter hvilke behov det lokale sykehuset har.
  • Kompetanse blant de ansatte i apoteket. De ansatte vil følge egne opplærings-program spesielt innenfor stomi, ernæring, kateter, inkontinens og sårbehandling. I tillegg vil de lokalt ansatte ha støtte fra hele HomeCare organisasjonen der hvor det er behov for det.
  • Kundene skal møte bandasjist og HomeCare i apoteket i form av profilering av tjenestene våre og tydelig kommunikasjon knyttet til at det er et bandasjist-apotek.
  • Kundene vil få tilgang til alle HomeCare tjenestene som inkluderer blant annet hjemlevering av varer og personlig oppfølging.

Om Boots HomeCare

Boots HomeCare er bandasjisten til Boots Apotek og spesialiserer seg på fagområder som blant annet stomi, ernæring, kateter, inkontinens og sårprodukter. Vi gir rådgivning og oppfølging av enkeltpasienter og tilbyr hjemlevering av varer. Boots HomeCare har lang erfaring som samarbeidspartner for offentlig helsevesen, kommunehelsetjenesten og pasientforeninger. Boots HomeCare har eget nettapotek: bootshomecare.no.

Nå kan Boots Apotek Hamar hjelpe enda flere

3.november 2022 åpner Boots Apotek Hamar dørene for et enda bredere sortiment og tjenestetilbud når de nå også blir en bandasjist. –Vi får mulighet til å hjelpe enda flere kundegrupper, forteller apoteker Andra Panescu.

Andra Panescu ved Boots Apotek Hamar gleder seg til å hjelpe flere kundegrupper med spesialtilpasset sortiment og kompetanse.

Apoteket har de siste ukene blitt bygget om for å få plass til mange nye produkter innen stomi, ernæring, inkontinens, kateter, støtte/avlastning, kompresjon, sårprodukter og ulike hjelpemidler. I tillegg har apoteket fått økt kompetanse, slik at de kan veilede kundene innen disse områdene. 

–Dette gjør tilbudet vårt til lokalbefolkningen bredere, og mer komplett, forteller Andra Panescu som er apoteker på Boots Apotek Hamar. –Det nye sortimentet og den nye kompetansen kommer i tillegg til vårt allerede brede tilbud innen legemidler, helseprodukter, rådgivning og veiledning, fortsetter Panescu. 

Boots Apotek har som kjede i en årrekke hatt et spesialsortiment og spesialkompetanse som bandasjist under paraplyen Boots HomeCare, med flere bandasjist-apotek over hele landet. Til Hamar kommer nå en ny og forbedret versjon av dette konseptet.

– Dette er svært spennende, og et godt tilskudd til vårt eksisterende tjenestetilbud på Hamar. Blant annet vil vi nå kunne tilby tilleggstjenester som mulighet for booking av time i apoteket for tilpasning av utstyr som for eksempel brokkbelter. Det vil også bli mulighet for hjemlevering av varer til kundene, forklarer Andra Panescu. 

Boots Apotek Hamar vil også i større grad samarbeide med lokale pasientorganisasjoner, kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten.  

Kontaktinformasjon

Boots Apotek Hamar Maxi 
Aslak Bolts Gate 48 (Hamar Maxi Storsenter) 
Telefon: 62 55 53 60
Apoteker: Andra Panescu 
Epost: andra.panescu@boots.no

Kundehenvendelser 

Ole Pål Marsteintrædet 
Telefon: 93 02 74 63
E-post: Ole.Marsteintradet@boots.no