Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Update cookies preferences
Min Konto

Coloplast Sensura Mio 1-dels stomiutstyr

Coloplast Sensura Mio 1-dels stomiutstyr

SenSura Mio 1-dels stomiutstyr har elastisk hudplate som følger kroppens bevegelser når man bøyer og strekker seg, samtidig som den holder seg sikkert festet til huden.

SenSura® Mio 1-dels stomiutstyr

På 1-dels stomiutstyr sitter hele stomibandasjen sammen i én del, hudplaten er festet fast til posen. Dette er en diskré løsning, og hele bandasjen skiftes ved behov.

Elastisk hudplate

SenSura Mio elastisk hudplate er utviklet for å holde seg sikkert festet ved kroppens bevegelser og for å passe en aktiv livsstil. Nøkkelen ligger i elastisiteten, som gjør at hudplaten føyer seg etter individuelle kroppsformer og hudfolder. Den følger kroppens bevegelser når man bøyer og strekker seg, samtidig som den holder seg sikkert festet til huden.

Tekstilmateriale

SenSura Mio posen er laget i tekstilmateriale. Den kjennes myk mot huden og er behagelig å ha på kroppen. Posen skal se og kjennes ut som et plagg man har på seg, mer enn et medisinsk utstyr. Den varme grå fargen er nøye forsket frem for å gjøre posen så nøytral som mulig, selv under hvite klær.

Unikt sirkelfilter

SenSura Mio har et unikt sirkelfilter med et prefilter som er mer motstandsdyktig og effektivt mot tilstopping. Dermed varer luftstrømmen gjennom sirkelfilteret lengre og tilfeller av oppblåst pose reduseres. Dette gjør at man kan bytte pose sjeldnere, og sove trygt gjennom natten.

SenSura Mio 1-dels stomiutstyr finnes både med flate, konvekse og konkave hudplater, samt med lukket pose, tømbar pose og pose til urostomi.

For å se hele utvalget av Sensura Mio 1-delt stomiutstyr fra Coloplast, klikk her.

 

Se utvalgte instruksjonsfilmer for 1-dels stomiutstyr nedenfor

Hvordan bruke SenSura Mio 1-dels Flat Lukket

 

Hvordan bruke SenSura Mio 1-dels Flat Urostomipose

 

Hvordan bruke SenSura Mio Convex 1-dels Tømbar

Andre artikler om stomi

#Ernæring
#Inspirasjon
#Portrettintervju

Mirakeljenta Sara

#Inspirasjon
#Kosthold

Stomi og kosthold