Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Update cookies preferences
Min Konto

Brava stomitilbehør

Brava stomitilbehør

Stomitilbehør er produkter som er utviklet for å redusere lekkasje og ta vare på huden din.

Hudpleietips ved sår hud
Har du allerede fått sår hud er det viktig å finne årsaken og selvfølgelig gjøre noe med det. Er du i tvil må du ta kontakt med helsepersonell som kan hjelpe deg. Hudbeskyttelsesplater, belte, tetningsringer, pasta (uten alkohol) og barrierekrem er også produkter som kan være til hjelp ved lekkasje eller sår hud.

 


Brava® barrierefilm serviett

Reduserer hudproblemer som følge av avføring eller hudplater, da den skaper en beskyttende hinne på huden. Barrierefilmen svir ikke og den påvirker ikke klebeevnen. Servietten tørker på sekunder, så ny hudplate kan settes på nesten med en gang.


Brava® kleberfjerner spray

Når man skifter hudplate kan man oppleve litt ubehag og sårhet i huden. Kleberfjerner spray hjelper til med å fjerne hudplaten når du skifter stomiutstyr. Den skånsomme sprayen kan brukes så ofte man ønsker uten at den skader huden. Sprayen svir ikke og den tørker på sekunder.


Brava® elastisk tape

Mange med stomi bekymrer seg for, eller har opplevd at kantene på hudplaten løsner. Elastisk tape er utviklet for å holde hudplaten din trygt på plass og likevel gi deg bevegelsesfrihet. Tapen oppnår dette fordi den er elastisk. Det kan bety økt trygghet og lengre brukstid for stomiutstyret ditt.


Brava® beskyttende tetningsring

Brava beskyttende tetningsring følger kroppens bevegelser. Den er veldig fleksibel og robust og holder seg på plass til den fjernes. Brava beskyttende tetningsring passer til alle typer stomi, kommer i tre ulike diametere og to tykkelser. Den absorberer fuktighet fra hudoverflaten og etterlater minimalt med kleberrester etter fjerning. Huden vil bli enklere å rengjøre, og holde seg sunn og frisk.


Andre artikler om stomi

#Ernæring
#Inspirasjon
#Portrettintervju

Mirakeljenta Sara

#Inspirasjon
#Kosthold

Stomi og kosthold